Author Topic: How can I get it work under Windows 7?  (Read 3321 times)

paridom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
How can I get it work under Windows 7?
« on: August 03, 2010, 10:09:04 AM »
After buying a new PC with Windows7/64-Bit OS, I can't get the F-86 installed in FS9 on that. It worked fine before on XP and Vista. Does anybody know a solution for this problem?  

Regards
paridom

Hansi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: How can I get it work under Windows 7?
« Reply #1 on: August 09, 2010, 02:54:42 PM »
Hi,

After buying a new PC with Windows7/64-Bit OS, I can't get the F-86 installed in FS9 on that. It worked fine before on XP and Vista. Does anybody know a solution for this problem?  

sorry, looks like there aren't too much W7 users around here. I'm still on XP, but normally, there should be no problem to run the F-86 on Window 7 systems (I would assume  ;D).

Can you give a bit more details about what problems you have? If it's the installation of FS9 under W7, you may find help at various flightsim forums...

Hansi

paridom

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: How can I get it work under Windows 7?
« Reply #2 on: August 09, 2010, 03:59:19 PM »
Thankyou, Hansi,
meanwhile I've got it running fine on W7, don't know what the problem was before.  >:( Now I shall do some testflights with the F-86  ;D

paridom